Εργαστήρι Βυζαντινής Αγιογραφίας του Π. Τσόκα

Χειροποίητες Θρησκευτικές Εικόνες Φορητές - Τοιχογραφίες

                                                                          Η εταιρεία tsokasicons.gr σας παρέχει τους παρακάτω τρόπους πληρωμής:

• Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελίας στο χώρο σας (Αντικαταβολή) Πληρώστε τον υπάλληλο της μεταφορικής (courier) με την παράδοση της παραγγελίας σας στο χώρο σας. Η μέθοδος πληρωμής με αντικαταβολή ισχύει για όλη την Ελλάδα ανεξαρτήτως βάρους

• Πληρωμή με Κατάθεση σε τραπεζικό Λογαριασμό Eφόσον μας γνωστοποιήσετε κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, ότι επιθυμείτε να κάνετε κατάθεση το ποσό, τότε άμεσα σας στέλνουμε τον αριθμό λογαριασμού της εταιρείας μας. Οι παραγγελίες θα εκτελούνται μετά την κατάθεση του ποσού της παραγγελίας στον τραπεζικό λογαριασμό

• Πληρωμή μέσω Πιστωτικής Κάρτας Το ηλεκτρονικό κατάστημα της tsokasicons.gr δέχεται όλες τις πιστωτικές κάρτες Visa, MasterCard, American Express και Diners Club καθως επίσης και πληρωμές μέσω PayPal. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας.

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.tsokasicons.gr προστατεύονται από ανώτατα συστήματα ασφαλείας on-line συναλλαγών SSL. Έτσι, κρυπτογραφούνται όλα τα προσωπικά σας δεδομένα, όπως το όνομα και η διεύθυνσή σας, ο αριθμός της πιστωτικής σας κάρτας, έτσι ώστε να μη μπορούν να διαβαστούν κατά την μεταφορά τους μέσω του διαδικτύου.

ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ

Η πραγματοποίηση παραγγελίας μέσα από το e-shop, αποτελεί σύναψη σύμβασης πώλησης εξ' αποστάσεως, ρυθμιζόμενη από το νομοθετικό πλαίσιο του Ν.2251/1994, όπως έχει τροποποιηθεί. Δυνατότητα σύναψης έγκυρης παραγγελίας μέσω του e-shop, έχετε εφόσον είστε ικανός, τηρώντας τα άρθρα του Ελληνικού Αστικού Κώδικα (εφόσον έχετε συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας σας και δεν τελείτε σε δικαστική συμπαράσταση ως προς τη σύναψη σύμβασης πώλησης). Σε παραγγελίες μπορούν να προβούν και εκπρόσωποι νομικών προσώπων, ενώ η εταιρεία επιφυλάσσεται του δικαιώματός της, να αξιώσει από τον κηδεμόνα ή εποπτεύοντα τυχόν παραγγελίες που θα πραγματοποιηθούν από ανίκανα πρόσωπα.

Map Location

Social Media

facebook

Save

Επικοινωνία

mapΠετράκη 11, 19200
Ελευσίνα - Ελλάδα

phone  Τ. 210 5548124
  F. 2105548124

emailtsokasicons@gmail.com

(c) 2015 - 
Designed by 4creations.gr Hosted by Totalnet.gr Member of Totalfind.gr and EnterNow.gr